Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Celuloza sau vata minerala pentru izolatie etaj/pod?


Buna seara. As dori sa stiu daca a izolat cineva planseul dintre etaj si pod, cu celuloza si daca este asa eficienta cum scriu site-urile care comercializeaza. Merita sa dam bani in pentru asa ceva sau mai bine ramanem la vata minerala? Diferenta de pret este destul de mare. Mentionez ca tavanul de la etaj este alcatuit din placi de osb peste care am pus rigips, deasupra avem grinzi de 15 cm peste care o sa punem dusumea. Podul o sa fie folosit doar ca spatiu de depozitare, cel putin momentan. Multumesc si o seara buna!


Intrebare de la Radu, pe adresa redactiei: Celuloza sau vata minerala pentru izolatie etaj/pod?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

IZOSUPERIOR SRL in iunie 8th, 2017

Buna seara! Celuloza merita fara doar si poate ”efortul”. Mai bine se plateste la inceput pentru o izolatie de calitate 10-15% si se reduc costurile facturilor pentru incalzire cu minim 30%, decat sa se plateasca acum cu 10-15% mai putin si sa primim facturi cu 30% mai mari. Comparatie celuloza vs vata minerala: defazare( perioada de timp necesara unui val de temperatura pentru a trece din exterior in interior) celuloza 4,8 ore – vata 0,6 ore; conductivitate termica ( cu cat coeficientul este mai mic, materialul este mai performant) celuloza 0,037 W/mK – vata 0,044 W/mK; capacitatea de inmagazinare a caldurii celuloza 2100J/Kg*K – vata 850 J/Kg*K. In acelasi timp consolideaza calitatea fonica a cladirii cu 30dB si este un material prin care se alunga grijile referitoare la igrasie si daunatori. In , prin pomparea celulezei se asigura umplerea tuturor elementelor de constructie, fara a crea punti termice. Acest lucru nu este posibil prin izolatia cu vata. Beneficiile sunt mult mai multe si le puteti citi pe site-ul nostru izosuperior.ro . Va stam la dispozitie si la numarul de telefon 0747020325.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
доставка води київ

www.np.com.ua/holodilnoe-oborudovanie/lari-morozilnye.html
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii