Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Alencon srl, Timis


Ce facem ? Oferind clientilor nostri calitate, economie, durabilitate, practica si design, Unde produsele Mobilier Urban, iluminatul stradal si spatiile de joaca pentru copii formeaza un grup de produse pentru care design-ul si asezare in teren joaca un rol fundamental.
Misiunea noastra: Inca de la inceput ne-am propus sa aducem un de operativitate, sa creem si sa mentinem un nivel ridicat de calitate si inovatie, care sa corespunda celor mai inalte standarde.
Valorile noastre: Calitate, economie, durabilitate, practica şi design.
Cum nu poti trai fara aer, la fel cum nu poti trai fara un loc bine amenajat, plin de splendoare care are inclus un mobilier urban de calitate, un iluminat stradal grandios si niste spatii de joaca pentru copii pline de viata si culoare.
Obiectiv: Obiectivul nostru principal este de a oferi bunăstare oamenilor din mediul urban, si facem acest lucru oferind calitate, economie, durabilitate, practica şi design, toate acestea cu scopul de a gândi in viitor, intr-o continua progresare cu societatea în general, şi aceste sectoare, în special.


Date Alencon srl, Timis
Adresa: Str. Iris, Nr.34, 300418, Timis, Timisoara
Mail: [email protected]
Telefon: +4 0256 216 741

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
там xn--48jm9l298kivk3xn9wl.com

http://topobzor.info

узнать больше
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii