Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vopseaua lavabila se ia cand ating peretii


Buna ziua, am urmatoarea problema: vopseaua lavabila pe care o am data pe pertii camerelor a inceput sa se ia atunci cand te atingi de perete. Care este motivul si ce se poate face in aceasta situatie?


Intrebare de la Franga, pe adresa redactiei: Vopseaua lavabila se ia cand ating peretii.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

ConstruireaCasei.wordpress.com in februarie 23rd, 2016

Daca in timpul aplicarii nu ati remarcat probleme, cel mai probabil ati folosit o vopsea foarte ieftina. De obicei la magazinele de bricolaj sunt esantioane de lavabil in 1 si 2 straturi pe care le puteti vedea si atinge. Vopselele cele mai ieftine, desi nu scrie pe ele, sunt bune pentru zone care nu vor fi in cu locatarii (hale, spatii de depozitare, …) Este atat de ieftina (pana la 1 leu/litru) incat rezultatele nu pot fi comparate cu vopselele lavabile decente (5-6 lei/litru), ca sa nu vorbim de cele de top (10-12 lei/litru) si n-am intrat in povesti cu ioni de argint, antimucegai, antiX, proY, …

Un alt aspect FOARTE important este amorsarea suportului (peretului). De aceasta va depinde „priza” lavabilei dar si aspectul de uniformitate al produsului final.

Ce puteti face?

Curatati cu o carpa uda/umeda si amorsati foarte bine inainte de a aplica o lavabila decenta.

Calin in februarie 23rd, 2016

mai bine si mai sanatos ar fi cu var.

Mihai in ianuarie 12th, 2018

Cred ca nu ati folosit o lavabila de calitate pentru ca altfel nu-mi explic de ce s-ar lua de pe pereti. Eu am renovat anul trecut si am dat o singura mana de lavabila Aeria Gold all-inclusive peste amorsa; am gasit oferta cu amorsa inclusa.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
http://progressive.ua

https://vanco.com.ua

www.np.com.ua
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii