Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vrem sa construim o casa in Covasna, 25 km de Brasov


Buna ziua. Vrem sa construim o casa in localitatea Marcus, Judet Covasna (la 25 de km de Brasov). Casa are 48 mp. Cosntructia s-a dezvoltat doar pe parter. Structura de rezistenta a locuintei este din pereti de caramida tip Porotherm, planseu peste fundatie si parter din beton armat. Locuinta are dimensiuni exterioare in plan la nivelul parterului de 10×4.8m. Soclul casei va avea inaltimea de 0.6m proiectata din beton, care se va lega la nivelul superior cu o centura de beton armat c16/20, de jur imprejur. Se propune planseu din beton armat de 12cm grosime la placa peste fundatie si peste parter. Acoperisul se rezolva cu sarpanta de lemn ecarisat in doua ape cu invelitoare tip tigla profilata. Fundatia se executa continuu sub ziduri portante din beton ciclopian marca c8/10 conform planului de fundatii unde este indicata adancimea si grosimea fundatiilor respectiv a soclului.


Gasiti proiectul aici: .
Se va lucra cu banca Carpatica, credit de investitie imobiliara (din ce am vorbit pana acum cu ei vor sa discute cu constructorul pentru a vedea un deviz si pentru a face plata in avans).
Va rugam sa ne oferiti o cotatie de pret pentru constructia la rosu (materiale + manopera). Va multumim.

Intrebare de la Alin, pe adresa redactiei: Vrem sa construim o casa in Covasna, 25 km de Brasov.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Florian in august 23rd, 2015

Buna ziua,pentru Alin,o asemenea casa tocmai am finalizat-o in judetul Ialomita finantata de banca Carpatica sa ca stiu exact ce documente sint necesare si cum trebuiesc intocmite,Daca doriti va pot da relatii la tel.0760065717 sau puteti sa-mi trimiteti documentatia pe adresa de mail [email protected] multumesc

attila harghita in august 27th, 2015

Buna suntem o echipa din Harghita lucram in Brasov,daca aveti o schita si ne puteti trimite prin email; [email protected] Va rog sa trimiteti documentatia!
tel; 0744 207 743. Multumesc!

George in iulie 17th, 2016

Intreprindere Individuala ,echipa constructori jud Covasna ,com Dobarlau va sta la dispozitie , tel 0758859538 George ,mail [email protected] ,am nevoie de un proiect pentru un deviz de manopera materiale.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
у нас 220km.net

e-kirpich.kiev.ua

botoxclub.com.ua
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii