Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Vreau sa fac un semineu clasic – pret manopera, accesorii


Vreau sa fac un semineu clasic pe gaze. Unde gasesc asa ceva, la Dedeman au spus ca nu au. Ma intereseaza pret achizitie / manopera / accesorii.


Intrebare de la Beatrice, pe adresa redactiei: Vreau sa fac un semineu clasic – pret manopera, accesorii.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Coralia in august 18th, 2015

SEMINEE STEFANESCU Scump, scump dar face toti banii. Este firma pe care o iubesc cel mai mult pentru calitatea produselor si gama extrem de variata de modele si combinatii. Alegeti modelul de camin + modelul pentru fata semineului + cosul de fum + transport + manipulare + montaj. Inainte de achizitie va recomand sa vedeti unde-l pozitionati in incapere, daca aveti posibilitatea sa respectati tote normele privind amplasarea cosului de fum. Gazele sint f.f.periculoase daca nu montati si intretineti corespunzator un cos de fum.

Marius in august 18th, 2015

Stimata Doamna ,

Nu stiu din ce localitate sunteti ca sa ma pot implica intr-o oferta . Am montat asa ceva , dar stiu ca sunt probleme cu intocmirea documentatiei de amplasament in locuinta . Cel putin in zona Constanta . Te ustura ficatii , pana se misca Birocratia .

Va astept cu un telefon 0733-814.850 , pt mai multe detalii . semineurustic.aaz. ro

Cu Respect
Marius

Neagu Vasile in august 18th, 2015

Buna seara,am montat si finisat circa 12 seminee pina in prezent in Romania,dar toate pe lemne.Din informatiile pe care le-am primit nu sunt prevazute pentru gaze,de aceea o sa fie greu sa obtineti o aprobare.Daca doriti sa va trimit foto cu ceea ce am realizat pina acum astept sa mi trimite ti o adresa i mail.Adresa mea este: [email protected] sau [email protected],tel 0733355213.O seara placuta.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
steroid-pharm.com

www.np.com.ua

medicaments-24.com/cialis-tadalafil/cialis-5-mg/
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii