Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sfat alegere ministatie de epurare


Va rog sa-mi dati un sfat in privinta alegerii unei ministatii de epurare sau fose care este mai eficienta, construesc o casa unde nu este canalizare si nu stiu ce sa aleg pentru a nu avea probleme cu mirosul in casa, as vrea ceva bun si de durata. Multumesc.


Intrebare de la Mihaela, pe adresa redactiei: Sfat alegere ministatie de epurare.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

cornelia delia in august 2nd, 2015

Nu ma pricep, dar imi suna bine o ministatie de epurare. Cred ca aceasta instalatie, are tot ce ii trebuie pentru a inlocui canalizarea standard. Sunt si fosele septice din fibra de sticla, dar asa cum spune insasi denumirea, ministatia de epurare este complexa si indeplineste toate functiile necesare obtinerii unui rezultat optim.

ConstruireaCasei.wordpress.com in august 3rd, 2015

Pentru a nu avea miros IN casa nu va trebuie ministatie de epurare ci doar o instalatie corect executata!

Daca vorbim despre mirosul din curte si acolo este discutabil. In pincipiu, avand aerisirea de la nivelul acoperisului nu veti avea miros indiferent daca aveti canalizare, fosa (septica) sau mini statie de epurare.

Fosa ecologica in august 24th, 2015

Fosa ecologica reprezinta o alegere mai economica, deoarece mini statia de epurare functioneaza cu un consum de energie electrica, pe cand fosele ecologice nu au nevoie de asa ceva. Ele sunt si mai usor de montat si de intretinut.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
220km.net

steroid-pharm.com

Примобол
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii