Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Ma intereseaza preturi pentru o constructie din containere


Buna ziua! Am vazut ca sinteti deschisi la idei si de aceea imi prezint si eu ideea: vreau sa construiesc un spatiu, parter + etaj folosind ca structura de rezistenta 6 containere de 12 m, lemn pentru acoperis si placare exterioara. La etaj vor fi 16 dormitoare iar la parter bucatarie restaurant tip pensiune. Ma intereseaza constructia in sine costuri proiect etc si un arhitect specializat in asfel de constructii. Multumesc.


Intrebare de la Aurel, pe adresa redactiei: Ma intereseaza preturi pentru o constructie din containere.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Oprel in septembrie 17th, 2015

Având in vedere ca intentionezi sa desfasori o activitate comerciala,cred ca ar trebui sa incepi prin a te informa daca vei obtine autorizatiile de functionare intr-o astfel de constructie (16 dormitoare…cu băi?!)apoi daca vei dori clasificare (margarete)de la M.T.vei obtine?iar mai apoi constructia in sine…zic si eu.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
220km.net

https://steroid-pharm.com
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii