Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Infiltratii de apa si igrasie intr-un apartament – cum se rezolva?


Buna ziua. Nu sunt meserias dar o mica reparatie, o zugraveala, stiu sa fac. Am intrat in posesia unui apartament la etajul 10 care a fost renovat de primarie acum 2 ani de zile. Problema este urmatoarea: infiltratii de apa, igrasie in toate colturile, cred ca astea s-au intamplat inainte de renovare pentru ca peretii nu par a fi uzi, umezi. In unele colturi a cazut lavabilul si gletul, a ajuns pana la placa, cum pot rezolva problema? O pot face eu? Multumesc frumos.


Intrebare de la Mihail, pe adresa redactiei: Infiltratii de apa si igrasie intr-un apartament – cum se rezolva?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

cavas in august 21st, 2015

Buna ziua
Incercati urmatoarea varianta de lucru .
– asigurati-va ca hidroizolatia pe acoperis nu este degradata.Daca da,efectuati hidroizolatia cu membrana termosudabila , 2 straturi, din care cel de deasupra sa fie strat cu ardezie .Se executa pe o suprafata de minim 25 cm in fata de lungimea si latimea apartamentului dvs. O lucrare de hidroizolatie mai fiabila, o puteti realiza daca gasiti un constructor care o executa cu tehnologie greceasca si cu materiale din Grecia. Sint citiva exportatori greci care si-au deschis depozita in Romania, depinde in ce localitate domiciliati.
– decopertati si uscati suprafetele din interior afectate, dupa care mergeti in depozitele de materiale de constructii ale firmei San Marco ,pe care le gasiti in multe dintre capitalele de judet,si cereti materiale pentru rezolvarea problemei pe care o aveti. Incercati sa respectati tehnologia de lucru pe care v-o recomanda depozitul. Lucrarea aceasta o puteti executa si dvs. cu un minim de scule de finisaje.
Cu stima, CAVAS. [email protected]

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
http://www.chemtest.com.ua

ry-diplomer.com/kupit-diplom-yurista
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii