Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Doresc sfaturi pentru amenajarea unui hol la o casa cu doua camere


Buna ziua. Doresc si eu sa ma sfatuiti in amenajarea holului din casa. Avem o casuta cu doua camere, dormitor, living, si holul dintre ele, acum il renovam. Am optat pentru usi pvc culoare alb. In celelalte camere parchetul il am de culoare inchisa si doresc sa stiu daca pentru hol pot alege o culoare deschisa. M-am gandit la gri sau trebuie sa fie un tot cu parchetul din restul casei? Apoi peretii? Ce culoare sa aleg?


Intrebare de la Georgiana, pe adresa redactiei: Doresc sfaturi pentru amenajarea unui hol la o casa cu doua camere.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in august 27th, 2015

Buna, Georgiana!

Daca holul este micut si nu beneficiaza de iluminare naturala, cum se intampla adesea in cazul caselor si apartamentelor, iti recomand sa-i pastrezi peretii albi sau cel mult, daca tot ai mentionat griul, sa-i zugravesti intr-o nuanta deschisa de gri. Gresia poate fi un gri putin mai accentuat, ca sa formeze contrast cu peretii. Si nu-ti face griji ca nu va avea aceeasi nuanta cu pardoseala din cele doua camere :)

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
www.gepatite.com

https://topobzor.info

https://service01.com.ua
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii