Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Costuri instalatie sanitara si termica, casa in Suceava


Cam cat ar costa instalatia sanitara la o casa? 2 bai si o bucatarie, manopera + materiale. Dar cea termica? Ce cuprinde? (sursa lemn)
Casa are 70 m2 sol + 75 etaj, orasul Suceava.


Intrebare de la Ovidiu, pe adresa redactiei: Costuri instalatie sanitara si termica, casa in Suceava.


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Suceava:Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

cristi in august 4th, 2015

0756262041 [email protected] si putem discuta mai detaliat.asa nu se poate da nici un pret difera instalatie , materiale, centrala, casa (p-e sau p) incalzire pardoseala sau calorifere, calorifere aluminiu sau otel, etc.daca aveti un proiect si il puteti trimite pe email si o discutie la fata locului va pot face o oferta concreta si accesibila, garanti si factura daca e cazul

Stefan 51 in august 4th, 2015

buna seara
detaliile pe care le-ai dat sint fabuloase dar din nefericire inutile pot doar sa-ti spun costurile cu instalatiile la o casa ajung cam la 15-20% din valoarea constructiei,vorbim de instalatii corect facute unde se respecta tehnologia impusa de sistemul ales ex la instalatiile de CU cu lipire capilara este obligatoiu sa se curete instalatia de pasta decapanta ramasa in interior care corodeaza in timp instalatia sau la cazanul pe lemne cosul trebuie facut corect conform prescriptiilor din cartea cazanului si daca ai cazan ieftin tip viadrus cosul ar putea sa fie mai scump etc..

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Купить Виагра профессионал

https://teplostroy.biz.ua

http://oncesearch.com
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii