Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pasi pentru izolatie corecta pardoseala in baie


Va rog sa imi spuneti cum sa izolez corect pardoseala la o baie la o casa noua, mentionez ca am doar placa de egalizare peste care s-a montat instalatia sanitara, scurgeri, apa rece, calda, conductele de la calorifere. Acum corect ce urmeaza? Multumesc.


Intrebare de la Viorel, pe adresa redactiei: Pasi pentru izolatie corecta pardoseala in baie.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

FLOARE VIOREL in noiembrie 7th, 2015

Revin cu rugamintea la intrebarea adresata mai sus acum ceva timp in urma,poate primesc un raspuns pertient de la cei ce sunt specialisti in constructi.va multumesc daca ma puteti ajuta.Mentonez,ca aceasta baie este din bca,are geam 560x560mm.iar dimensinile bai sunt;3x3m.

marinel in noiembrie 7th, 2015

BUNA ZIUA Toarna sapa,tencuie pereti,dupa care aplica o hidroizolatie pe pardoseala si pe pereti 0,5m de la pardoseala iar la colturi aplica o banda care o cumperi impreuna cu hidroizolatia,dupa care pui faianta si gresia.Alte detali e-mail [email protected] STIMA

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
подбор акб по авто

www.steroid-pharm.com
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii