Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Pot placa un perete cu faianta peste goldband?


Buna ziua. Va rog daca se poate sa ma scoateti dintr-o dilema. Am un perete de baie tencuit cu goldband si plasa incorporata. Pot placa acel perete cu faianta, direct peste goldband sau trebuie sa pun rigips pentru a-l putea placa? Eventual ce adeziv ar fi mai bun? As vrea sa stiu daca in timp nu sunt probleme de rezistenta, dezlipire etc. Va multumesc pentru intelegere.


Intrebare de la Nicu, pe adresa redactiei: Pot placa un perete cu faianta peste goldband?





Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

robi in mai 26th, 2015

poti placa linistitit,si goldband-ul e tencuiala reziztenta ,dar pe baza de ghips,sint constructor ,si eu am placat,dar sa fie suportul rezistent si neaparat amorsat inainte ,sper ca am ajutat.

Nicu in mai 28th, 2015

Multumesc mult !
Eram in dilema pentru ca cineva imi spunea ca la golband se intampla ca la peretii cu var , adica in timp se poate desprinde . Oricum voi da cu amorsa dar nediluata si pe perete si pe placa .
Sa ai o zi buna , un weekend placut si multi clienti pe viitor !

Ghita in mai 30th, 2015

Se va desprinde destul de repede.Nu este recomandat sa placati gresie peste goldband.Aceasta se va desprinde foarte repede.Atentie.

Nicu in iunie 4th, 2015

Atunci inseamna ca ,,robi„a luat banul si-a plecat . Garantie zero .
Deci ar trebui sa plachez pe rigips ?

Mihai Lazar in iunie 5th, 2015

Buna ziua domnul Nicu,
Goldband-ul este un material pentru a tencui peretii si indrepta , acolo unde mai sunt mici denivelari, observate dupa ce sa tras gletul, pentru a pune faianta e nevoie de adeziv pentru montaj gresie si faianta.
Cu stima

Nicu in iunie 6th, 2015

Bineinteles ca voi folosi adeziv special pentru faianta si nu prenadez ! DAR EU VREAU SA STIU SIGUR DACA NU SE VA DESPRINDE IN TIMP SI DACA VOI AVEA GARANTIE TOTALA PE GOLBAND SAU PE RIGIPS !!! DACA NU SUNTETI DE MESERIE ( SPECIALIZATI IN DOMENIU ) SI SUNTETI DOAR VIZITATORI PE SITE CARE VA DATI CU PAREREA , MAI BINE VEDETI POATE AVETI TREABA PE ALTE SITE-URI !!!

Nicu in iunie 13th, 2015

DILEMA REZOLVATA !!!
Pentru cine este interesat pe viitor , am experimentat cu o placa fixata cu Ceresit CM11 , in prealabil am amorsat peretele cu Ceresit CT17 , iar dupa o saptamana am incercat sa desprind placa . Nu am reusit decat cu dalta si s-a rupt cu tot cu tencuiala din goldband si plasa de fibra .
Tin sa-l corectez pe dl.Mihai Lazar , pentru ca goldbandul se aplica pentru a corecta denivelarile , DAR INAINTE de glet nu dupa !!! Gletul e strat de finisaj , adica final !

Mihai Lazar in iunie 28th, 2015

SI PENTRU CE ARE CULOAREA ALBA SI POROASA DOMNULE NICU ? Cititi mai cu atentie ceea ce scie pe sac, stiam si eu ca gletul, este unul de finisaj din cele doua maini care se trag, finala este vopseaua nu gletul, cu adeziv e normal ca faianta sa nu se dezlipeasca de pe pereti.

Nicu in iunie 29th, 2015

Deja ati cam deviat de la subiect si confundati marfa cu ambalajul !

sorin in noiembrie 21st, 2017

Salut Nicu

Cum se mai prezinta gresia aia peste Goldband?

Merci

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
>http://nissan-ask.com.ua
www.nissan-ask.com.ua>http://nissan-ask.com.uahttp://nissan-ask.com.ua<>http://nissan-ask.com.uawww.nissan-ask.com.ua>http://nissan-ask.com.uahttp://nissan-ask.com.uahttp://nissan-ask.com.uawww.nissan-ask.com.ua>http://nissan-ask.com.uahttp://nissan-ask.com.ua<>http://nissan-ask.com.ua
www.nissan-ask.com.ua>http://nissan-ask.com.uahttp://nissan-ask.com.ua<
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii