Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sfaturi construire case profiluri de lemn cu OSB, placata cu polistiren


Buna ziua, ma numesc Alex si as dori si eu cateva sfaturi, avand in vedere construirea unei case din profiluri de lemn cu osb si placata cu polistiren.


Vreau sa aiba 100 m2 toata. Proiectul il am, bugetul este cam restrans de aceea ma adresesz voua celor multi si cu experienta in domeniu poate ma ajutati cu niste sfaturi. Terenul il am este o casa acolo dar e batraneasca si o voi darama si voi pune alta in loc.

Folositoare ar fi niste fabrici ce fac osb si profile lemn pe raza judetului Arges, Pitesti daca se poate. va multumec aticipat.

Intrebare de la Alex, pe adresa redactiei: Sfaturi construire case profiluri de lemn cu OSB, placata cu polistiren. (zona Arges – Pitesti)

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, , ,

Autor |

Comentarii

rubin in mai 15th, 2014

daca te apuci sati faci o casa de lemn tebue s ate interesezi despre ce este vorba
osb se fabrica peste tot,l acasele de lemn se foloseste dulap de 5cm grosime si lat de 20 de cm pentru Romania daca tu vrei sa agi mai gros lemnu nai decit dar resipesti bani.toata structura casei d elemn se face din dulapi de care ti-am amintit,si osb se gaseste in Romania peste tot,trebue folosit nud si federdaca vrei alte lamuriri in domeniu asta ea legatura cu mine .
[email protected] asta este adresa mea de mesinger sau nu stiu cum s espuune in tara.o zi buna sa ai.

Mihai Lazar in mai 15th, 2014

Pentru calcul manopera si materiale casa din lemn va rog sa trimiteti proiectul
la adresa de [email protected]
Cu stima
Mihai Lazar
0766813228

ionut in mai 19th, 2014

buna seara in legatura cu casa 100mp 16000euro/materiale+manopera la rosu ma puteti a la nr.tel 0733256201 ionut

Mihai Lazar in mai 19th, 2014

MA mir ca unii vin cu oferte de 16000 euro la 100 mp construiti,pai domnii de mai sus cer mai mult ca o firma de constructii, de ce ? eu cred ca au ceva de ascuns….
Cu stima

Mihai Lazar in mai 20th, 2014

SC.Gimiana Impex Srl.
Prestam servicii de constructii case – vile la rosu sau la cheie cu materialele firmei sau ale clientului,constructii case la rosu cu materiale 135 euro/mp
Constructii case – vile la cheie cu materialele firmei 280 euro/mp,pentru detalii va rugam sa ne ati la adresa de [email protected]
Cu stima
Mihai Lazar
0766813228

Constantin Lungu in mai 20th, 2014

Stabilirea preţului corect pentru o casa din lemn diferă la fiecare proiect, în funcţie de structura peretelui, a acoperişului, de gradul de finisare, etc. Pentru o ofertă concretă vă rugăm să ne aţi cu încredere.
E-mail [email protected] TF.0727306121 Constantin Lungu

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
pharmacy24.com.ua

https://progressive.ua

fiat.niko.ua
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii