Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Mansarda locuibila la o casa din chirpici cu fundatie de piatra. Se poate?


Am o casa de 50 mp (construita in 1965) din chirpici cu fundatie de piatra, adanca de 90 cm, peretii au grosimea de 35-40 cm si as dori sa-i fac o mansarda locuibila. Care ar fi cea mai putin costisitoare metoda si cam la ce costuri se ridica o astfel de lucrare?? Multumesc.


Intrebare de la Alina, pe adresa redactiei: Mansarda locuibila la o casa din chirpici cu fundatie de piatra. Se poate?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Aurel in mai 5th, 2014

Buna ziua d-na Alina.Santem o echipa din Teleorman si putem sa realizam o astfel de lucrare,dar trebuie vazut la fata locului.Daca va intereseaza ma gasiti la nr tel 0769942980.Va multumesc o zi buna.

Alina in mai 6th, 2014

M-ar interesa daca si-a facut cineva ceva asemanator.
…si cam pe la ce costuri(inclusiv proiect) De exp mansarda de lemn peste casa de chirpici.Si-a facut careva ? Ce conditii au fost impuse de expertul tehnic? A mai fost nevoie de o noua fundatie , ori au fost suficienti doar stalpi de sustinere ?

Alina in mai 7th, 2014

Chiar nu si-a facut nimeni asa ceva?

Iulia in iunie 27th, 2014

Buna Alina,

Mama mea are casa din chirpici cu mansarda de lemn, dar este pe cadre de beton armat si cu temelie de 80 de cm. In conditiile astea nu a avut nici o problema cel putin de 20 de ani incoace (de cand e construita).
Nu sunt experta dar as zice ca un perete de chirpic – care are toate sansele sa se taseze (aseze / comprime) in timp – nu e cea mai buna optiune peste care sa asezi direct – o mansarda!
Eu personal as turna cadre de beton sprijinite pe o specie de temelie pe langa/in jurul casei peste care as construi mansarda…
O zi buna

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii