Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Constructie acoperis la bloc cu 4 nivele in Iasi


Buna ziua,
Suntem interesati in mod direct de construirea unui acoperis la boc cu 4 nivele. Suntem 4 familii pe scara deci in total 24 de familii ce au semnat un document cu privire la acordul dat pt constructie.


In schimb ne intereseaza un model mai simplu pt ca nu avem nevoie de pod de aceea vrem sa scoatem un pret mai bun asta nu inseamna ca ne intereseaza ieftin ne intereseaza sa fie rezistent, sa nu mai avem probleme cu apa si de lunga durata.

Deci cei care ofera un pachet complet (proiect + constructia acoperisului) sunt rugati sa imi trimita pe adresa de mail: [email protected] datele de si mici specificatii in legatura cu lucrarea aceasta. Specific ca locuim in Iasi carier Pacurari.

Intrebare de la Eduard, pe adresa redactiei: Constructie acoperis la bloc cu 4 nivele in Iasi.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

diguta gheorghe in mai 7th, 2014

Da pot sa fac si constructia si proiectul am nevoie de cati mp are blocul amprenta 0733739838

Mihai Lazar in mai 8th, 2014

Pentru un proiect de acoperis este nevoie de un plan [Schita]constructie a blocului respectiv,numai asa se poate realiza un proiect de acoperis,pentru alte detalii va rugam sa trimiteti planul la adresa de [email protected]
Cu stima

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii