Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Care este grosimea minima a stalpilor la o constructie p + m pe cadre?


Care este grosimea minima a stalpilor la o constructie parter mansarda pe cadre si zidarie din caramida la fel grosimea si inaltimea grinzilor la latimi de 6.5 m camera?


Intrebare de la ioan, pe adresa redactiei: Care este grosimea minima a stalpilor la o constructie p + m pe cadre?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Mihai Lazar in aprilie 28th, 2014

Domnule Ioan,la intrebarea dvoastra nu poate raspunde decat un inginer de structura de rezistenta,trebuie sa faca niste calcule pentru grinzi,dar d-voastra neavand proiectul,stati linistit ca veti afla cat de curand…
Cu stima

Sorin in aprilie 29th, 2014

Domnule Ioan, daca nuu aveti un proiect nu puteti construi. Sfatul meu este sa va faceti proiect pentru casa.Daca aveti nevoie de un ajutor puteti sa ma ati pe adresa mea de mail [email protected], unde puteti sa-mi trimiteti o schita sau niste planuri de arhitectura.
Astfel putem discuta despre o eventuala colaborare.

ConstruireaCasei.wordpress.com in aprilie 30th, 2014

Stimati comentatori,

Dl. Ioan a pus niste intrebari cu aspect general, nu a spus ca maine se si apuca sa aplice opiniile primite!

Eu i-as spune asa (cu titlu general, informativ).

Daca respectiva constructie va avea placa de beton intre parter si mansarda, sunt necesari stalpi de beton. Grosimea minima este de 25cm – samburi de beton (desi multi structuristi nu mai lucreaza sub 30 cm, vei gasi si pe unii care iti vor face un proiect pe 25cm).

Deschiderea de 6.5m, fara stalp sau grinda transversala este foarte mare. Probabil nu este eficient sa faceti o grinda de 55×25 cu 8 bare de Fi16, ci, mai degraba sa reduceti din deschidere. Sau, poate aveti posibilitatea unei grinzi intoarse daca la etaj puteti pune un perete despartitor deasupra grinzii.

Repet, sunt niste informatii strict generice si care nu pot fi luate ca indrumar (drept pentru care vor curge minusuri de la meseriasii avizi de lucrari).

Succes!

Luca in februarie 8th, 2017

Cum pot uni stalpii de rezistenta la o mansarda in situatia in care cei de pe mijloc sunt inalti de 3m iar cei laterali de 1,8, ma intereseaza cum pot face acea centura de legatura oblica

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
брокер альпари

https://farm-pump-ua.com

rezeptfrei-viagra.com/
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii