Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Se poate da lac peste un lac mai vechi?


Pot lacui o mana curenta de stejar cu lac cu bait de salcam? (treptele le am din salcam). Unde pot gasi silicon de salcam?


Se poate da lac peste un lac mai vechi fara sa-l curat pe cel vechi? (e vorba de scaune pe care as dori sa le fac alta nuanta). Multumesc aticipat

Intrebare de la LENUTA, pe adresa redactiei: Se poate da lac peste un lac mai vechi?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Bogdan Sterea in iunie 20th, 2013

Desigur ca puteti.
Dupa ce indepartati stratul vechi din lac de pe mana curenta prin procedee mecanice sau chimice, puteti aplica strat de salcam.
Problema este insa urmatoarea:
In tehnologia de manopera, scrie la carte ca daca se intervine cu tratament antifungic, antixiloface, antiumezeala, stratul de bait se dispune in 3 straturi peste suprafata de acoperit. Apoi, se lacuieste cu lac incolor.
Daca la dvs s-a respectat tehnologia de lucru, nu veti reusi in vecii vecilor amin sa slefuiti sau sa indepartati baitul de pe lemn. Lacul da dar baitul nu. Singura solutie ramanand raschetarea pe masini cu profilatii, pana la lemnul sanatos, neimpregnat. De ce este necesara o asemenea interventie? Deoarece salcamul este mai deschis decat stejarul si, nu ese efectul scontat.
Daca era invers era super OK.
Poate ca va trebui la a schimba toata mana curenta. Nu stiu. Pana nu faceti o incercare, nu aveti de unde sti. Cred ca este pentru prima data in viata cand mi-as dori ca muncitorii sa nu fi respectat tehnologia de lucru in asa fel incat dvs. sa nu fiti nevoita sa schimbati intreaga mana curenta.
Cu stima
Bogdan Sterea
0748704725

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii