Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Stilul traditional de design interior, chiar in casa ta


fotografii cu case taranesti
Stilul traditional pare a prinde iarasi viata, chiar si in casele construite in oras, printre cladiri de birouri, vile pompoase si betoane monotone. De fapt, exteriorul unei case uneori tradeaza cel mai putin ideile traditionaliste de design interior, deoarece nu trebuie sa construiesti neaparat o casa din chirpici pentru a putea respira in interior mirosul de lana toarsa.


In scopul redescoperirii unui interior care sa aduca a bojdeuca lui Creanga, stilul traditional poate fi usor recompus din diverse obiecte, dar care, intr-un fel sau altul, s-au nascut la tara, in mainile taranilor. Mai concret, putem achizitiona cam toate obiectele trebuinciose unei gospodarii direct de la mesterii olari, tamplari, tesatori. Oalele, cergile, lenjeriile de pat brodate, panza tesuta in casa toate sunt obiecte usor de gasit pe la targurile cu specific traditional (targuri de paine, targuri de bucate), sau chiar direct de la sursa, in cazul in care cunoastem mesteri care vand astfel de obiecte.

Mai ramane doar sa le gasim un locsor potrivit in casa si… sa le si folosim! Perdelutele brodate, cergile acoperind patul, chiselita aflata undeva langa horn, stergare atarnate pe pereti, siragul de ardei pusi la uscat si mirosul de mamaliga fierbinte sunt ingredientele perfecte pentru a va convinge sa adoptati un astfel de stil. :)

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii