Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Jaluzelele, confortul si intimitatea casei


camere copii
Doua dintre cerintele pe care le avem de la casa noastra sunt confortul si intimitatea. Banalele jaluzele isi aduc si ele aportul in realizarea acestor cerinte.
Jaluzelele ne asigura confortul pe timp de vara, cand tanjim dupa putina umbra si racoare, sau cand dorim mai putina lumina pentru relaxare.
Si tot jaluzelele ne feresc de privirile indiscrete ale vecinilor sau ale trecatorilor cand avem nevoie de intimitate.


Exista in magazine o gama foarte bogata de jaluzele: orizontale, verticale, in culori si materiale atat de variate incat pot satisface pretentiile cele mai sofisticate.
Pot fi din aluminiu, lemn, material plastic, material textil etc. Trebuie numai sa tinem cont de destinatia camerei, si de culorile folosite in amenajarea si decoratiunea interioara.
Astfel pentru bai si bucatarii sunt potrivite jaluzelele din aluminiu, aceste camere fiind mai mult expuse aburilor, pentru dormitoare vom alege jaluzele din materiale care blocheaza total lumina etc.
Vom tine cont si de culoarea predominanta din camera respectiva, pentru ca jaluzelele sa se incadreze in ansamblul estetic.
Jaluzelele se monteaza rapid si usor, intretinerea lor este foarte lejer de facut, se regleaza simplu pentru cantitatea de lumina pe care o dorim si dau casei noastre un aer modern si tineresc.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
https://chemtest.com.ua/

progressive.ua

посмотреть
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii