Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Amenajarea bailor in spatii mici (imagini)


baie mica
Baia este una dintre incaperile de mare importanta intr-o casa. Chiar daca spatiul nu este foarte mare, camera de baie se poate amenaja in asa fel incat sa fie super functionala si sa raspunda cerintelor de confort si ralaxare.


Peretii si pardoseala vor fi placati cu materiale de culori deschise, culori luminoase, nuante de bej, albastru deschis, verde deschis, galben, roz, culoarea lavandei sau portocaliu deschis. Combinatiile de culori nu trebuie sa abunde in spatiile mici, eventual se vor folosi culori apropiate ca nuante.

In obtinerea de spatiu este indicata folosirea dulapurilor suspendate, chiar si a lavoarului suspendat cu sistemele de instalare si rezervoarele ingropate in zid.
In functie de geometria camerei de baie cada sau vasul wc se pot amplasa in colturi.

Iluminatul are si el un rol foarte important. Chiar daca baia este prevazuta cu fereastra, deci cu lumina naturala, iluminatul artificial generos si bine amplasat va duce la marirea starii de confort si va da senzatia de spatiu aerisit.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
читать дальше
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii