Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Viata la tara, unul dintre obiectivele de promovare in turismul romanesc


Casa Dex Stiri
Autoritati internationale din domeniul turismului, precum Asociatia internatională a turismului de aventura sau Organizatia Mondiala a Turismului, apreciaza tot mai mult potentialul de care dispune Romania pe acest segment, considerand-o, intr-o perspectiva posibila, una din cele mai importante 10 destinaţii europene.


Anul acesta, intr-un clasament al potentialului pe care-l are turismul sau de aventura, Romania ocupa locul 9 din 160 de tari.Criteriile de apreciere au fost: siguranta, resursele naturale, resursele necesare activitatilor de aventura, infrastructura si resursele culturale.

Promovarea muntelui, a Deltei, a manastirilor şi a vietii la tară – iata ceea ce ni se recomanda pentru ca numarul de turisti veniti in Romania in urmatorii 2-3 ani sa se dubleze.

Autoritatile romane isi propun promovarea pe plan extern a destinatiilor noastre naturale si culturale. Siguranta, bogatia de traditii si obiceiuri, frumusetea locurilor reprezinta argumente pentru includerea intr-un plan de marketing a vacantelor la tara, obiectiv-cheie in promovarea turismului romanesc.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

Linkuri

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
www.medicaments-24.com

best-mining.com.ua
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii