Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Se poate lipi tapet peste linoleum?


Buna ziua. As vrea sa stiu daca se poate lipi tapet peste linoleum. Am mostenit o bucatarie imbracata in linoleum, foarte bine aplicat, pana la o distanta de 1.5 metri de la sol. A functionat un mic restaurant inainte. As vrea sa personalizez spatiul cu tapet. Se poate? E nevoie de un adeziv / tapet special? Multumesc.


Intrebare de la Melania, pe adresa redactiei: Se poate lipi tapet peste linoleum?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in martie 20th, 2018

Buna, Melania!

Eu n-as face asta. In opinia mea, vei arunca niste bani pe un finisaj care risca sa se deterioreze rapid, atat din cauza destinatiei incaperii (bucatarie – spatiu in care se gateste), cat si din cauza suportului pe care este aplicat (linoleum). Daca nu vrei sa dezlipesti linoleumul (desi eu as face asta), il poti acoperi cu panouri decorative din pvc sau alt material. Am scris despre ele aici: https://iip-symposium.info/2015/03/panouri-decorative-finisaj-ce-imita-faianta-piatra-naturala-caramida-sau-lemnul/ Gasesti mai multe modele din care poti alege aici:

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
https://monaliza.kiev.ua

www.booker.in.ua/

www.honda.ua
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii