Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Sa pun usi la camera de dressing in care ajung din dormitor?


Dormitorul matrimonial are prevazuta o camera pentru dressing. Intrarea in dressig se face din dormitor neexistand usa. Vreau sa il amenajez si nu stiu daca sa aleg dulapuri cu usi sau fara, avand in vedere ca nu am usa la acea camera. Ce ma sfatuiti?


Intrebare de la Cercilia, pe adresa redactiei: Sa pun usi la camera de dressing in care ajung din dormitor?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in martie 6th, 2018

Buna, Cercilia!

Ca sa protejezi cat mai mult de praf lucrurile de pe rafturile dressingului cred ca ar fi bine sa dotezi dulapurile acestuia cu usi. Din considerente practice insa, as prefera mai curand sa las rafturile deschise si sa montez o usa la intrarea in dressing. As opta aici pentru o varianta glisanta, placata complet cu oglinda.

George in martie 7th, 2018

Recomand sa montati usa la dresing, dulapurile de haine nu mai necesita usi.

Calin in martie 7th, 2018

Montati usa, dar daca ar fi posibil sa nu fie din dormitor ci din hol pentru ca sa nu fiti nevoita sa traversarti dormitorul de fiecare data cand va schimbati hainele. La mine in proiect era din dormitor si am schimbat-o din hol. Existenta usii la dresing simplifica situatia fiindca dressing-ul este ca u dulap mai mare ce protejeaza hainele de praf, soare, etc si nu aveti nevoie decat de stative si rafturi in dressing. Dressing-ul sa aiba neaparat fereastra ca sa se poata aerisi.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
стоимость суррогатного материнства в украине

www.surrogacycmc.com

agroxy.com
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii