Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum scap de cartite ca sa pot pune gazon?


Buna ziua. Am o curte de 300 mp si vreau sa pun gazon, dar am o problema cu cartitele, cum scap de ele? Mentionez ca inainte a fost o gradina de legume.


Intrebare de la Bogdan, pe adresa redactiei: Cum scap de cartite ca sa pot pune gazon?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

ioan rus in ianuarie 28th, 2018

Pe traseul galeriilor,introduceți in pămînt bete de soc.cartierele nu suporta mirosul eliminat de soc si vor parasi zona.

Carmen in ianuarie 29th, 2018

De asemenea se pot introduce crengi de conifere.

Eugen in ianuarie 30th, 2018

Eu am reusit sa le INDEPARTEZ din gazon introducind in galerii carbura de calciu (carbid) spart in bucati de marimea unei nuci si turnind apoi putina apa. Cirtitele parasesc galeriile cu un miros puternic. Acum 7-8 ani se gasea in magazinele cu produse fito-sanitare niste batoane cu sulf care se aprindeau si se introduceau in galerii. Fumul degajat indeparta cirtitele(nu le omora -sint animale protejate) pentru o perioada de timp la vecini. La mine revin aproape anual prin curte , dar niciodata in vechile galerii. E o solutie!! Se poate incerca cu orice alt produs urit mirositor care persista in pamint – motorina, clor- din acel pentru albit rufe sau dezinfectant pastile pentru toilette,insecticid RELDAN, etc, etc. SUCCES!!!

Carmen in ianuarie 31st, 2018

Atentie, folosirea de motorina, clor etc. au efecte nocive asupra solului. Trebuie cautate mijloace cat mai eco, ar fi pacat sa ne otravim propria gradina (curte). Macar acolo sa ne facem un mediu curat.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
www.best-cooler.reviews/

farm-pump-ua.com/

pillsbank.org
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii