Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

In primavara 2018 doresc sa construiesc casa Cluj, Salicea


Buna ziua, in primavara lui 2018 doresc sa construiesc o casa persoanala in satul Salicea, judetul Cluj. Casa are un subsol de 86 mp construiti (teren drept), parter 86 mp si etaj 86 mp. Va rog sa imi spuneti care sunt preturile pentru constructie la rosu cat si la cheie. Va multumesc!


Intrebare de la Calin, pe adresa redactiei: In primavara 2018 doresc sa construiesc casa Cluj, Salicea.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

vili in octombrie 9th, 2017

pret estimativ 15mii euro la rosu,manopera.

george in octombrie 10th, 2017

Un pret fix nu va poate da nimeni! Dar de referinta ar trebui sa luati pretul la rosu intre 175-200 euro / mp (material + manopera).

Morosan in octombrie 10th, 2017

Stimate domnule Calin, pentru a va putea face un pret corect si o oferta personalizata, va rog sa imi scrieti pe adresa de E-mail daca aveti proiect, in ce stadiu sunteti cu obtinerea autorizatiilor/avizelor si sa imi transmiteti si unele date de . Adresa de E-mail pentru comunicari: [email protected]

Lazar in ianuarie 4th, 2018

Bună ziua. As dori sa va fac o oferta cu toate COFRAJE le mele cu fierul sa- l prelucrez eu cu masina de fasonat la fata locului în jur la 14 500 euro cu tabla sau țiglă pusă. Puteti vedea lucrări realizate . Cu incepere cel mai devreme de la 1 februarie .pot sa o termin în jur la 5 săptămâni în funcție de timp.informați la tel.0756704714.
Echipa fără sa consume alcool.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
https://220km.net

復縁したい

Мы предлагаем заказать и maxformer.com недорого с доставкой.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii