Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum pot izola bine o casa cu acoperis stil mediteranean?


Buna ziua. Doresc sa construiesc o casa cu acoperis in stil mediteranean. Planseul dintre etaj si acoperis va fi din lemn iar pe interior rigips (tavanul etajului). Cum se poate izola cel mai bine?Izolez si acoperisul si planseul? Cam ce costuri ar fi? Suprafata sarpantei este de 170 mp. Va multumesc. mail: [email protected] – telefon: 0749227666.


Intrebare de la Dan, pe adresa redactiei: Cum pot izola bine o casa cu acoperis stil mediteranean?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Silviu R in octombrie 24th, 2017

In directia din pod spre camera (de sus in jos): OSB de 15mm; scandura de 2cm peste grinzile din pod; intre granzile tavanului, am pus 15cm de vata minerala. Sub ea si pe directie perpendiculara am pus 5cm de vata cu folie de aluminiu. Sub asta am pus rigips de 12mm.Nu am izolat sub acoperis, intre capriori ….. vad la anul daca va fi cazul.

spy in decembrie 10th, 2017

salut cine/ ti face lucrarea stie cum se lucreaza parerea noastra nu conteaza .in ce zona e poate v a rezolvam ,baieti seriosi si cu garatii.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
раскрутка сайта харьков

https://progressive.ua

www.progressive.ua
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii