Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cat costa sa ridic o mansarda din lemn (osb) in Braila?


Buna ziua! As dori sa stiu cu aproximatie cat m-ar costa sa ridic o mansarda din lemn (osb). Situatia e in felul urmator:


Pentru ca nu dispunem de foarte multi bani sa cumparam o casa ne-am gandit daca este posibil la 2 camere pe care le avem intr-o casa sa ridicam o mansarda care sa cuprinda 2 dormitoare, camerele existente sa ramana pentru bucatarie si baie. O camera are 4,25 x 3,25 iar cealalta 2,25 x 3,25. Tin sa precizez ca aceste 2 camere sunt la mijloc intre alte camere, adica este o casa insiruita formata din 7 camere, celelalte nefiind ale noastre ne gandeam sa arate la final ca o casa mai mica. Ideea este ca m-ar interesa costurile aproximative inainte sa dau niste bani pe proiect si autorizatia de constructie. In Braila. Multumesc!

Intrebare de la Nicoleta, pe adresa redactiei: Cat costa sa ridic o mansarda din lemn (osb) in Braila?


Firme Constructii / Amenajari / Mobilier
Braila:Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Nelu in iunie 1st, 2017

Bună dimineața. Dacă dimensiunile date în anunț sânt acestea prețul informativ este de 7000-8000euro. Cu stima Nelu 0752170901

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
узнать больше

www.pills24.com.ua

www.steroid-pharm.com
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii