Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

In magazin caramida Porotherm avea fisuri fine


Buna ziua. Saptamana viitoare intentionez sa incep zidurile pentru casa cu Porotherm 30 STH pentru exterior si Porotherm Robust 25 la interior, ambele bineinteles portante. Parerea mea buna despre Porotherm a fost pusa la incercare acum 2 zile, cand m-am dus la magazinul de unde iau caramida si m-am uitat la diversi paleti.


Ce am sesizat este ca la Porotherm, cam toti paletii la care m-am uitat (cam 40 la numar) cu diferite tipuri de caramida, blocurile prezentau fisuri foarte fine pe partile exterioare. Nu erau fisuri de la transport (sparturi) ci niste fisuri cam 3 sau 4, fine ca un fir de par de sus pana jos. Toate blocurile erau asa, cel putin ce se vedea din exterior fara sa desfac paletul. Am comparat vizual cu Brikstone care nu avea acest gen de fisuri insa care perezenta sparturi (probabil de la transport) fapt care mi-a confirmat cele auzite cum ca Brikstone ar fi mai casanta. Stau in dubii acum si cu Porothermul! Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc.

Intrebare de la George, pe adresa redactiei: In magazin caramida Porotherm avea fisuri fine.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Dragos in mai 1st, 2017

Eu am folosit bloc ceramic de Siceram care era cam la 60% de pret si sunt f. multumit. E mai rezistenta si, oricum, izolatia o da polistirenul, nu caramica. Mai gandeste-te. La urmatoarea casa pe care intentionez sa o ridic o sa folosesc BCA-ul care e mult mai bun izolator termic. E mai ieftin cam cu 15% si manopera la fel. Binenteles, peste o sa pun polistiren de 10cm. Rezistenta o da structura de beton. Fa calculul si mai gandeste-te

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
eva-mebel.com.ua

www.ailavita.com.ua

Нашел в интернете интересный сайт с информацией про нарядные платья для девочки николаев.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii