Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Rog sfaturi amenajare spatiu dintre usa de la intrare si soclu


Buna ziua. Trebuie sa iau o decizie pentru un mod de a asocia un cadru armonios in usa de la intrare, intre soclul casei care va fi placat cu piatra naturala octogonala, scari, care vor fi placate tot cu piatra octogonala, ancadrament usa si stucaturile decorative din braul de jos, care se opresc la nivelul scarilor. Nu sunt decisa sa facem un ancadrament regulat sau neregulat cu piatra pe langa usa de intrare, care este din fier forjat. Pot sa trimit un link cu o poza din , pentru a se intelege mai bine ce doresc. Ma ajuta cineva? Multumiri anticipate!


Ai vreo ideie? Crezi ca ar fi in regula sa incadram pe langa usa un cadru de piatra aliniat sau diform si din scari sa fie o plinta de aceeasi dimensiune cu cadrul pentru usa? Imi dai cateva solutii? Nu vreau sa fie nimic chicios.

Intrebare de la Ion, pe adresa redactiei: Rog sfaturi amenajare spatiu dintre usa de la intrare si soclu.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Victoria in mai 25th, 2016

Buna, Ion!

Cred ca un set de imagini ar fi de ajutor, asa ca te rugam sa atasezi mai jos, intr-un comentariu, un link spre imaginile respective.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
вода питьевая киев

pharmacy24.com.ua/avana/avana-100-mg

steroid-pharm.com
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii