Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cum amplasez stalpii de sustinere pentru un planseu de 9×11 m?


Vreau sa torn planseu intre parter si etaj. Cum amplasez stalpii de sustinere: numar, grosime, distanta intre ei? Suprafata planseului as vrea sa fie cca 9,5/11m.


Intrebare de la Val, pe adresa redactiei: Cum amplasez stalpii de sustinere pentru un planseu de 9×11 m?

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

relu in mai 7th, 2016

Fa-ti proiect si vei afla de acolo.

Neculai Adrian in mai 8th, 2016

Buna ziua! Initial ar trebui sa apelati la un ing de rezistenta !!!! Dar pozitionati stilpi pe colt si maxim 4 m intre axe .Trimiteti o poza clara daca doriti schematic amplasarea stalpilor ,la [email protected] sau tel 0732594769 referitor la grosimea 14-16 stalpi 8-10 planseu cu etrier de 8

Eugen in mai 8th, 2016

Pentru siguranta apeleaza la un ing. structurist AUTORIZAT !!!!.ATENTIE ! Cind faci asigurarea locuintei (nu cea obligatorie) asiguratorul poate cere proiectul !!! Daca nu vei face asigurare , raspunsul de mai sus este valabil , mai putin grosimea planseului(daca este planseu portant)

Val in mai 8th, 2016

Multumesc pentru idei, mai putin pentru „Fa-ti proiect”! Este o casa existenta, P+1, iar acum are planseu de lemn, iar etajul este cu pereti exteriori din lemn. Casa are stalpi doar pe colturi, la parter. As vrea sa torn planseu de beton, care sa se extinda cu terasa si as vrea sa stiu cum sa amplasez stalpii si de aici sa fac impartirea spatiului, fara sa ma incomodeze stalpii.

ARHIPHEONIX in mai 9th, 2016

buna ziua . ca sa primiti informatiile dorite ,trebuie sa se stie
1 . destinatia constructiei ,ESTE IMPORTANT PENTRU A STABILI O INALTIME UTILA -LIBERA .
2.CE SOLUTIE DORITI SA FOLOSITI PENTRU INCCHIDERILE PERIMETRALE
3 -ESTE IMPORTANT PENTRU FOLOSIREA ELEMENTELOR MODULARE -PENTRU
EVITAREA`PIERDERILOR – CARAMIDA ,BCA ETC.???????????????????????????
4 =DE NEGLIJAT ESTE IMPORTANTA ZONEI SEISMICE ,ZONEI CLIMATICE SI CUNOASTEREA NATURII TERENULUI DE FUNDARE

MAISTRU MARIAN=IASI in mai 9th, 2016

De ce nu apelați la un inginer proiectant structuri. El va poate oferi soluții optime la fața locului, apoi trecute pe hârtie (proiect). In acest fel puteți continua lucrările dupa aprobarea proiectului (cu un extras de materiale și cantități veți ști cat fier va trebuie, beton, si tot ce ține de compartimentari, multe alte informații), fiind sigur pe treaba pe care doriți să o faceți. Fără sfaturi, pareri, idei. (daca vreți să construiti in regie proprie și numai după sfaturi, este si va fi problema d-voastră, dar si vina vă va aparține dacă treaba nu iese bine, chiar si din punct de vedere al rezistentei și calității lucrării).

Cu stima și fără suparare,
Fabricutza De Kasutze-Iasi
[email protected]

Construim în Iasi dar și în zonele limitrofe, numai după proiecte finalizate ce au si extrase de materiale și cantități.

Val in mai 10th, 2016

Va multumesc pentru sugestii. Este limpede ca voi apela la un structurist, dar e bine sa fiu si eu informat despre cum ar trebui sa fie. Chiar credeti ca toti structuristii sunt de nota 10? Atunci n-ar mai pica nimic la cutremure, inundatii etc.. De aceea, sugestiile primite imi permit si mie sa fiu in cunostinta de cauza la discutiile cu acesta.

Stefan 51 in mai 10th, 2016

buna seara
planseul matale va avea aprox 30T carezi ca va rezista vechea constructie?de ce etajul a fost facut cu pereti de lemn?

Val in mai 11th, 2016

Buna ziua domnule Stefan,
Nu cred ca va rezista vechea constructie, de aceea ma intereseaza sa aflu cati stalpi suplimentari si la ce distanta trebuie amplasati, pentru a proteja parterul fata de greutatea placii si a etajului.

Stefan 51 in mai 11th, 2016

@vali ai grija cum iti faci socotelile ca am intilnit nu putine cazuri in care dupa terminarea modernizarii oamenii au realizat ca era mai ieftin sa demoleze si sa construiasca ceva nou

Val in mai 13th, 2016

M-am gandit si la varianta aceasta, de aceea vreau sa fac niste calcule preliminare sa vad ce varianta aleg!Doar ca din sugestiile primite n-am putut sa imi fac idee despre cati stalpi am nevoie si cat material intra in placa si stalpi.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
www.steroid-pharm.com

алиэкспресс чехлы

pillsbank.org/en/products/lovegra
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii