Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Culori scara interioara – rog sfaturi


Ce culoare sa aiba scarile interioare? Salut! Dorim sa placam scarile interioare cu lemn (contratreapta o sa ramana alba), dar nu ne putem decide la culoare: la parter parchetul este stejar, iar la etajul 1 nuc. Ce pareri aveti? Multumesc.


Intrebare de la Dana, pe adresa redactiei: Culori scara interioara – rog sfaturi.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Victoria in mai 23rd, 2016

Buna, Dana!

Intr-adevar, este o situatie :) In mod obisnuit, se foloseste un singur model/culoare de parchet pentru placarea tuturor pardoselilor aceleiasi case, indiferent ca aceasta are unul sau mai multe niveluri, cum este cazul vostru. Insa avand in vedere ca nu mai puteti da timpul inapoi, cred ca ar fi indicat sa faceti treptele scarii interioare in nuanta parchetului de la parter, astfel incat sa creati iluzia de continuitate a spatiului, parterul fiind o arie vizibila tuturor celor care va vor calca pragul casei :)

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
http://avtopoliv-gazonov.kiev.ua

www.chemtest.com.ua

www.profvest.com
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii