5 raspunsuri

 1. cornelia-delia

  Da, e dragut sa ai chiuveta, sau un alt corp de mobilier, in fata ferestrei. Dar in cazul locuintelor de la bloc, dificultatea, cred eu, este spalatul geamurilor.

 2. Victoria

  Nu este dificil sa speli geamurile sub care este montat un set de dulapuri, Cornelia. Este chiar foarte simplu: urci pe blat si le speli fara probleme :)

 3. cornelia-delia

  Da, daca in dreptul ferestrei este un alt corp al mobilei de bucatarie. Dar daca este chiuveta? Plus ca oricum ar fi, dificultatea o reprezinta in special spalatul geamului pe partea exterioara. Daca apartamentul se afla la un etaj superior, chiar si cu o ustensila speciala pentru spalat geamuri, mi se pare periculos. Pe cand stateam la bloc, la etajul 9 si aveam la fereastra bucatariei o mica logie ( aproximativ spus_),facuta de noi pentru a depozita acolo diverse lucrusoare de-ale bucatariei, de cate ori spalam geamul, trebuia sa ma urc un pic pe acoperisul logiei. De fiecare data ma gandeam daca…! Asa ca nu vreau sa par obtuza, imi place mult ideea, dar intr-adevar e mai dificil de pus in practica, la bloc.

 4. Victoria

  Nu te contrazic, mai ales ca n-am locuit niciodata atat de sus incat sa-mi pun problema sigurantei in timpul spalarii geamurilor, Cornelia. NU stiu ce m-as fi facut daca stateam la etajul 9 sau mai sus. Probabil ca as fi angajat alpinisti utilitari pentru spalatul geamurilor :)

 5. cornelia-delia

  Acum, ca a venit vorba despre dificultatea de a spala geamurile pe partea exterioara, in cazul apartamentelor situate la etaje superioare, cred ca pot sa imi spun un „of” pe care mi l-am exprimat pana acum, doar in cadrul familial. Sunt total impotriva acelor ferestre din termopan, care au deschidere intr-o singura parte, cealalta fiind fixa. Sunt doua motive care ma fac sa urasc pur si simplu, acest sistem. Unul si cel mai serios este cel expus in postarea anterioara,iar cel de al doilea, este legat de faptul ca vara,cand e nevoie de atata aer si ventilatie naturala, nici aerisirea nu este eficienta prin deschiderea unei singure parti a ferestrei. Din pacate, modelul asta se poarta! Toata lumea are ferestre termopan cu deschidere doar pe o parte. Chiar si eu la bloc am avut asa, pentru ca nu am reusit sa-mi conving sotul ca nu este ok. Si casa la care m-am mutat, le are la fel. Motivul, am inteles ca ar fi costul mai mare in cazul ferestrelor termopan cu deschiderea ambelor parti. Dar, ce conteaza mai mult un pret ceva mai ridicat, sau siguranta si confortul???

Comentariul tau

 

 

 

Regulament privind comentariile.
Comentarii recente:

Sus in pagina


Adresa ta de email pentru noutati:


Politica de cookies Politica de confidentialitate
etalon.com.ua

https://cialis-viagra.com.ua

посмотреть