Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Cablu necesar transport curent electric


1. Ce cablu trebuie sa utilizez pentru transportul curentului electric, ingropat pe distanta de cca 50 m de la tabloul montat de ENEL, pentru a fi in deplina siguranta si mai ales eficient.
2. Pot cere celor de la ENEL sa-mi monteze in tablou mai multe prize de conectare?
Multumesc.


Intrebare de la Ilie, pe adresa redactiei: Cablu necesar transport curent electric.

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:

Autor |

Comentarii

Dreghici in iunie 16th, 2015

Dimensionarea tine cont de mai multi factori : mono/trifazat , putere instalata/simultan absorbita .Aceasta lucrare fiind un bransament electric trebuie executat de o firma atestata ANRE si agreata ENEL iar ei se vor ocupa de tot

Gabriel in iunie 21st, 2015

Eu construiesc o casa la distanta de 160 m de stalpul Enel. Voi ingropa cablul pt ca este mai economic. Daca voi cere stalpi pana la casa, va fi un pret enorm, caci asta inseamna prelungire de retea.
Insa daca voi cere sa-mi instaleze contoarul direct pe stalpul lor din strada, ma va costa doar ceva mai mult de 2.000 lei pt curent trifazic.
Iar restul, adica sapatul santului, cumpararea si instalarea cablului, ma intereseaza pe mine. Adica am avut norocul sa gasesc o firma cu care am negociat un pret convenabil.
Mi s-a spus ca Acyabi 3×25 +16 este bun pt aceasta distanta. Si ca pret. Poti gasi pe net preturi mult mai mici decat cei 13 lei/m cu care se vinde la magazin, sau ti-l vinde firma care ti-l instaleaza.
Cauta pe net si gasesti ce te intereseaza.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
Opel Vivaro аккумулятор купить

http://steroid-pharm.com

В интеренете нашел интересный интернет-сайт с информацией про www.220km.net.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii