Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Lemne de foc pentru 2013-2014


lemne foc 2013-2014Stiti deja. In fiecare an ajungem inevitabil la discutia despre lemnele de foc. Pentru 2013-2014 am inceput sa le cumpar din iunie si am gasit uscate, cat de cat, asa cum sunt indicate pentru centrala pe lemne.


Ma intreb… oare cand o sa reusesc sa cumpar dintr-o vara, lemne pentru doua sau chiar trei ierni in avans. Abia atunci, probabil, voi folosi centrala la capacitate maxima, avand timp sa se usuce complet. Plus ca, unii dintre voi stiu deja, un puffer si un ladomat ar reduce consumul de lemne considerabil.

Mai jos, vedeti poze cu 10 metri steri de lemne (stejar si salcam) descarcate in fata garajului si apoi aranjate. Le-am masurat si da. Sunt 10 metri steri. Urmeaza sa mai cumpar, zilele ce urmeaza, minim 20 metri steri. De anul trecut am mai ramas cu vreo 2 metri, deci ar trebui sa ramana si pentru iarna 2014-2015.

Ce sa va urez? Sa avem ierni usoare sau beciuri pline :)


lemne foc 2013-2014

10 metri steri lemne foc

10 metri steri de lemne aranjari
Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:,

Autor |

Comentarii

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
http://artma.net.ua

EctoTrust скам

личный кабинет альпари
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii