Cea mai mare comunitate home & deco din Romania - case, constructii, design, amenajari exterioare, interioare.

Case parter. Modele si schite case fara etaj


casa parter
Ti-ai cumparat un teren si ai in plan sa iti ridici o casa de vacanta. In filmul de mai jos sunt prezentate cateva planuri/schite de case fara etaj. Doar parter.


Un living, mai multe dormitoare, o bucatarie si o baie. Exact cat iti trebuie pentru a-ti aduce si prietenii cei mai buni, pentru un weekend, in casa ta de vacanta. Si bineinteles, nelipsita prispa/terasa, care in zilele calduroase de vara va fi locul de care nu va veti dezlipi pana tarziu.

Modele, schite / planuri case fara etaj, parter

Forum Symposium - Discutam despre constructii, case, amenajari, design interior, exterior

Etichete:, ,

Autor |

Comentarii

ad.rian in noiembrie 15th, 2012

Un detaliu important, intalnit in mai tot spatiul germanic, nordic in general, este mica toaleta – insotita si de un dus – chiar in holul de la intrare. Exemplu de eficienta si sanatate. Eficienta, caci nu mai strabati toata casa, venit de afara, ca sa te speli pe maini si sa-ti faci nevoile, totul rezolvandu-se cu discretie chiar in holul de la intrare unde, in stanga sau pe dreapta, functie de optiunea arhitectului, se afla spatiul de 5-6 m cu o chiuveta, vas de toaleta si un dus inchis. Uitati-va pe site-uri nordice si veti fi uimit ca, in , acestea contin si o sauna, in continuare sau zid in zid cu baia, sauna de dimensiuni ce variaza functie de cea a casei. Le-am folosit si confirm ca-s extrem de eficiente, placute si necesare.

Parerea ta conteaza. Scrie un comentariu

(regulament comentarii)

Linkurile externe sunt acceptate doar in comentariile utile comunitatii casadex.ro

Bifeaza casuta de mai sus daca vrei sa fii anuntat pe email cand apar raspunsuri la aceasta discutie si apoi apasa butonul "Trimite comentariul"

Regulament privind comentariile.
SEO progressive.ua

oncesearch.com/search/PornLeech/5

www.oncesearch.com
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor - Detalii